Microdermabrasie

Diamond Microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes met als doel de conditie van de huid zichtbaar te verbeteren. De bovenste fijne huidlaag wordt verwijderd, waardoor er een nieuwe, gladde huid tevoorschijn komt. Diamond Microdermabrasie geeft u onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid. In tegenstelling tot andere systemen, worden er bij Diamond Microdermabrasie geen kristallen gebruikt, waardoor deze methode de meest comfortabele is voor de huid. 

De Diamond Microdermabrasie behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen, waardoor de huid zichzelf vernieuwt en egaliseert zodat het verouderingsproces wordt vertraagd. Uw huid blijft intact en de behandeling is pijnloos. Het is geschikt voor iedereen, met uitzondering van mensen met actieve acne of rosacea. 

Voor een duurzaam effect en een optimaal resultaat is een kuur van circa 5-10 behandelingen met een tussenpoos van 7-10 dagen aan te raden.

Resultaten na de behandeling: 
  • Een verfijnde huidstructuur, 
  • Verminderde pigmentvlekjes, 
  • Een verbeterde bloedcirculatie, 
  • Verzachte lijntjes en rimpeltjes, 
  • Een verfriste huid, 
  • Verbeterde opname in de huid van uw dag- en/of nachtverzorging. 

Na de behandeling wordt aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen. Voorkom blootstelling aan de zonlicht tot enkele weken na de behandeling. Bescherm daarom uw huid gedurende de gehele behandelingsperiode met een goede UV-factor.

Bio Face Behandeling

Om een mooie frisse, stevige en gezonde huid te hebben is het belangrijk dat alle afvalstoffen goed verwijderd worden. Eerst wordt er een diepte reiniging uitgevoerd ten aanzien van overtollig talg, afvalstoffen en dode huidcellen. Bio Face Lifting activeert de lymfe en de bloedcirculatie waardoor ook van binnenuit alle afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden. Het verbluffende, direct zichtbare resultaat: verhardingen in het huidweefsel worden losser gemaakt en de gezichtsuitdrukkingen ontspannen. Uw hele huid ziet er fijner, gladder en steviger uit. Daarbij zie je ook direct het liftende effect. 

 

De beste basis voor huidreiniging in kuurvorm of als losse behandeling. Voor alle huidtypes.


Deze behandeling wordt uitgevoerd met de producten van La-Biocome. Zeer ontspannende behandeling van ca 60 minuten.